image
 |  9 29 Вересня 2020 | 15:33

Назвали ім'я луцького лікаря-сутенера

Лікар «Луцького клінічного пологового будинку» займався сутенерством, підшуковуючи повіям клієнтів на вулиці Рівненській. Також чоловік, окрім сутенерства, займався продажем амфетаміну.

Нині відомо, що цей лікар – Василь Стефанюк, - повідомляє «Перший».

Журналісти звернулися за коментарем до головного лікаря Луцького клінічного пологового будинку Михайла Токарчука. Телефоном він підтвердив, що це правда, і йдеться дійсно про лікаря-гінеколога Стефанюка Василя.

«Він написав заяву, і з сьогоднішнього дня звільнений з посади», – зазначив Михайло Токарчук.

Варто зазначити, що за даними сайту «ring.org.ua» на цього лікаря-гінеколога є ще одна справа за підбурювання шляхом умовлянь та іншим чином до давання хабара, датована 27.08.2013.

Нагадаємо, під час суду встановили, що з 29 січня до 15 квітня обвинувачений, який працює лікарем в КП «Луцький клінічний пологовий будинок», займався сутенерством. Зокрема, чоловік підшуковував повіям клієнтів на вулиці Рівненській, поблизу зупинки громадського транспорту «Берізка», а також організовував зустрічі з клієнтами у саунах та готелях. За свої послуги сутенер брав 200 гривень, натомість повії отримували по 800.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому дворі люди лишають сміття біля контейнерів (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити