image
 |  5 4 Квітня 2023 | 15:47

Назвали ім'я волинської депутатки, яка розтратила бюджетні кошти зі своїм братом

Депутатка Нововолинської міської ради за допомогою свого брата-підприємця розтратила 200 тисяч бюджетних коштів на ремонті укриттів.

Як стало відомо з власних джерел ВолиньUA мова йде про депутатку Аксьонову Оксану - ставленицю мера Нововолинська Бориса Карпуса.

Зазначимо, що згодом обраниця постане перед судом за розтрату понад 200 тисяч гривень бюджетних коштів на ремонті укриттів у Нововолинську. Про це повідомляє прокуратура Волинської області.

За даними слідства, депутатка, тимчасово виконуючи обов'язки директора одного із комунальних підприємств Нововолинської міської ради, уклала із рідним братом-підприємцем у березні та травні 2022 року договори, згідно із якими суб'єкт господарювання зобов’язався відремонтувати дві захисних споруди цивільного захисту у Нововолинську.

У подальшому посадовиця посвідчувала акти приймання-передачі наданих послуг із внесеними у них завідомо неправдивими відомостями про обсяг та вартість виконаних робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На проспекті Волі у Луцьку облаштовують тротуарні та велосипедні доріжки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити