image
 |  0 4 Грудня 2020 | 23:31

Назвали оптимальну кількість сексу

Нормальною кількістю інтимних стосунків між партнерами є та, яка приносить задоволення. Водночас за даними досліджень, у середньому людина займається сексом один раз на тиждень.

Про це з посиланням на спецпроєкт "Психея" написала колишня в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун у Facebook, - пише УНІАН.

"Нормальна кількість сексу — це та, яка приносить задоволення вам і вашому партнеру. Деякі дослідження вказують, що в середньому людина займається сексом понад 50 разів на рік, або ж один раз на тиждень. Та якщо у вас сексуальне бажання виникає частіше або рідше - це нормально", - написала вона.

Супрун зазначила, що секс має кілька етапів, які можуть бути доволі розмитими.

"Хімічні процеси в нашому мозку можуть прояснити, що ми відчуваємо в моменти інтимної близькості. Спершу у нас виникає бажання, потім ми збуджуємося, після того — власне статевий акт, оргазм та розслаблення", - зауважила екс-очільниця МОЗ.

Вона наголосила, що партнери можуть обговорити власні вподобання та очікування й розв'язати будь-які проблеми, які можуть стати на заваді отримання позитивного сексуального досвіду.

"Якщо ви відчуваєте, що у сексі щось не так і не можете впоратися з проблемою самостійно чи з партнером, не соромтеся звертатися за допомогою до фахівців. Можливо, вам потрібна консультація та допомога, аби дійти здорового рішення. Не всі проблеми такого характеру можна вирішити за закритими дверима", - додала Супрун.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити