image
 |  0 4 Січня 2019 | 12:03

Назвали продукти, які щодня псують здоров'я

Люди захоплюються здоровим харчуванням, та не знають, якщо щодня вживати молочні продукти, моркву, карамболь, бразильські горіхи, каву, воду та свіжо вижаті соки можуть бути неприємні наслідки.

Багато хто включає в свій раціон знежирені молочні продукти, бо вони низькокалорійні, тому не б'ють по фігурі. До їх складу вводять шкідливі підсолоджувачі та ароматизатори, які шкідливо вживати щодня. Замінити їх можна домашніми йогуртами та кефіром.

У лимоні велика кількіст вітамінів та мікроелементів. Але він містить кислоту, яку не можна їсти у великій кількості. Це шкодить шлунку та пошкоджує зубну емаль.

при зловживанні морквою шкірні покриви починають набувати характерного жовтого відтінку. Для здоров'я це не шкідливе, але це не приємно.

Дієтологи радять їсти карамболь. Переїдання може спровокувати гикавку, нудоту і блювоту. А в більш важких випадках привести до збоїв в роботі нервової системи і до ниркової недостатності, стверджує wworld.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун розповіла, як алкоголь може зашкодити на холоді

Кава може бути корисн, якщо дотримуватися дозування кофеїну. Нехтування добовою нормою цього напою може привести до захворювань серця і безсоння, нудоти і головного болю, а в подальшому і до більш тяжких наслідків.

Вода знижує концентрацію натрію і калію в крові цим призводить до електролітного дисбалансу організму. Це може стати причиною водної інтоксикації.

Свіжовичавлені соки можуть призвести до алергічної реакції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити