image
 |  4 22 Березня 2019 | 22:31

Названо фрази, які жінки терпіти не можуть чути під час сексу

У ході соціологічного опитування жінки відверто розповіли про те, які слова і фрази вони терпіти не можуть чути від чоловіків під час сексу.

Одна з британських газет провела опитування серед 4 300 своїх читачок, що показало, які слова жінки буквально ненавидять слухати під час сексу, пише MedikForum.

28% респонденток заявили, що терпіти не можуть, коли чоловік каже їм: «Ти будеш зверху». Для жінок цей наказ звучить вкрай неприємно. На другому місці запитання «Ти вже кінчила?». 24% жінок вважають його неприйнятним.

На третьому місці (14%) прохання чоловіка «увімкнути телевізор». Нарешті, на четвертому місці цього невеликого рейтингу фраза чоловіка «У нас не так багато часу», яку він промовляє під час сексу. Тим самим партнер закликає партнерку поквапитися, але 12% жінок вважають цю рекомендацію неприйнятною під час сексу.

Раніше в ході відвертого опитування чоловіки зізналися в тому, які слова вони терпіти не можуть чути від жінок під час занять сексом. Сексологи визначили чотири подібні слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як утримання від сексу впливає на людей?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити