image
 |  594 2 Березня 2020 | 22:49

Названі найкращі пози для сексу в авто

Секс в автомобілі досі популярний серед молоді та пар, які хочуть додати у стосунки трохи гостроти.

Експерти підказали пози, які будуть зручні в такому тісному просторі, - пише УНІАН.

Найкращі пози для сексу в автомобілі

Ложка

Заднє сидіння ідеально підходить для лежачих поз. Щоб не починати з банальних, радимо спробувати "ложку". Необхідно, щоб обидва партнери лягли на бік. Хлопцеві необхідно розміститися позаду дівчини, яка буде повернута обличчям до передніх сидінь.

Місіонерська поза

Про місіонерську позу відомо кожному, тому вона здається дещо банальною. Але погодьтеся, що місіонерська поза в ліжку й місіонерська поза на задньому сидінні машини – дещо різні речі.

Ноги зверху

Це те ж саме, що й місіонерська поза, втім дівчині необхідно закинути ноги на плечі хлопця. Незважаючи на те, що пози досить схожі візуально – відчуття кардинально відрізняються. До речі, ця поза дещо заощадить місце, тому якщо ви високого зросту, не потрібно буде якось додатково скручуватися.

Вершниця

Це теж одна з найпростіших і найбільш популярних поз. Втім, вона може бути не дуже зручною у тому випадку, якщо хтось з партнерів високий, а машина вузька.

Стиль собачки

Для сексу в машині це дуже зручна поза, оскільки сидіння, на яке може спертися дівчина, має ще й певний кут нахилу.

Секс в обіймах

Напевно, найбільш романтична поза, яку зручно виконати в будь-якому місці (що на передньому, що на задньому сидінні). Просто обійміться та допомагайте один одному, рухаючись на зустріч.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити