image
 |  45 26 Червня 2020 | 23:10

Названо топ-5 незвичних локацій для «гострого» сексу влітку

Секс – це, напевно, одне з найулюбленіших занять людей. Це те, що допомагає завжди тримати себе в тонусі, піднімає настрій, а ще качає прес і сідниці. Але що робити, коли вже все набридло і хочеться спробувати щось новеньке? Пропонуємо змінити локацію.

Дах

Більшість дівчат по своїй натурі дуже романтичні, тому побачення на даху нікого не залишить байдужим. При цьому вам треба бути досить обережними, так як дах – це, в першу чергу, небезпека. Але така обстановка додасть адреналіну і гостроти у ваші відносини.

Ботанічний сад

Так-так, у саду можна милуватися не тільки рослинами. Відвідавши Ботанічний сад (той, що на Печерську), ви більше ніколи не залишитеся до нього байдужими. Вдень можна усамітнитися в далеких куточках саду (у бік грушевої алеї). А от увечері можна «помітити» хоч кожен кущ. Варто зазначити, що охоронці вас навряд чи застануть за заняттям сексом, а ось зграї собак можуть не схвалити такий ваш позив до пристрасті. Тому на всяк випадок запасіться сосисками чи що.

Замкова гора

Чи було таке, що в запалі пристрасті ви готові прямо тут і зараз? Тоді ця гора для вас (звичайно, якщо ви неподалік). Ця гора доволі занедбана, але якщо для вас естетика – не головний принцип, то цілком зійде. До речі, на цій горі періодично збираються місцеві сатаністи. Тож не забудьте прихопити з собою часник і крейду.

Трамвай

Дане місце актуальне або рано вранці, або пізно ввечері. Трамвай передбачає секс по-швидкому. Ну а якщо вам захочеться більш ґрунтовного продовження, тоді виходьте на зупинці. Ліс вам в допомогу.

Співоче поле

Це місце, насправді, не дуже популярне. Звичайно, коли там немає виставок або концертів. З усіх боків там стоять високі дерева, тому ви можете спокійно усамітнитися (ну, або неспокійно) і зайнятися сексом. Пізно ввечері можете «вийти на справу» на лавочку, яка знаходиться перед сценою. Але будьте пильні, патрульні можуть вас застукати.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити