image
 |  2 2 Лютого 2020 | 18:37

Назвав Шеремета «російським агентом»: у мережі опублікували листування з речником МВС

Колишня прессекретарка Полку поліції «Дніпро-1» Василіса Мазурчук опублікувала листування з нібито речником Міністерства внутрішніх справ Артемом Шевченком, де той, як видно зі скріншоту, назвав убитого журналіста Павла Шеремета «російським агентом».

Скріншоти листування вона опублікувала у Facebook, - пише Громадське.

«Нехай Юля та Андрій чесно розкажуть, хто їм сказав мочканути цього російського агента Шеремета, будь він неладний», — йдеться у листуванні.

У коментарі hromadske Мазурчук підтвердила, що особисто вела листування з Артемом Шевченком і впевнена у тому, що саме він їй відповідав.

«Особисто спілкувалася з речником МВС. Це наша особиста переписка», — сказала вона, додавши, що листувалася з ним кілька місяців тому, а відповідь щодо Шеремета він нібито написав їй 1 лютого 2020-го.

Читайте також: «Слуга народу» порадив пенсіонерці заплатити за комуналку «продавши собаку, якщо той елітної породи»

Сам речник МВС у коментарі hromadske зазначив, що не розуміє, про що йдеться.

«Це якийсь слайд із якимись літерами — я не знаю, що це за зображення», — сказав у коментарі hromadske Артем Шевченко, додавши, що в інтернеті розповсюджують багато недостовірної інформації, та попросив, щоб ми звернулися з офіційним запитом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити