image
 |  2 12 Липня 2019 | 23:31

«Не асфальт, а гумоподібна маса», - волиняни про недолугий ремонт дороги в селі

Мешканці села Гута Ратнівського району асфальт після ямкового ремонту знімають руками. Ями на автошляху до селища Заболоття латала ковельська шляхобудівна організація. Мешканець Гути Іван Хомич розповів, що такий ремонт не протримається і кількох місяців!

Іван Хомич, мешканець с. Гута: «Ми за ремонт, тільки за ремонт якісний, не поспішний – не тільки, щоб кинути і через день-два воно полізло. Дивує і обурює те, що ну, не якісна робота, не технологічна робота. Просто-на-просто брали лопатою.»

Анатолій Луцик, мешканець с. Гута: «На зборах нам обіцяли, що буде капітальний ремонт дороги асфальтного покриття Гута-Заболоття. На сьогоднішній день робиться тільки ямковий ремонт дороги.»

Читайте також: На Волині селяни не пустили техніку підприємства на болото, де лежить бурштин

Дорога сполучає Гуту з центром об’єднаної громади Заболоттям. Через погану дорогу, каже виконувач обов’язків старости села Микола Свіржевський, сюди перевізники відмовляються пускати автобуси.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити