image
 |  0 2 Листопада 2021 | 16:14

Першорухівець з Нововолинська назвав мера Карпуса брехуном та повернув нагороду (ФОТО)

Першорухівець, краєзнавець Зосим Колбун повернув отриману нагороду від міського голови Нововолинська Бориса Карпуса.

Про це повідомив Віталій Грабовський у соцмержі facebook.

"Це сталося - в громадській приймальні міської ради. Влада пробила дно.

Вперше в історії міста Нововолинська сьогодні відбулося повернення нагород, які були вручені на День Незалежності України Зосиму Колбуну. Міський голова вручив нагороду першорухівцю, який сьогодні її повернув.

Це ганьба такій владі, що люди повертають ваші нагороди!!!

Розчарування, смуток, пошук винних, виправдання… І тільки не усвідомлення, що основна причина їхньої поразки - нездатність поступитися власними амбіціями!

Все, що я хотів сказати про результати", - йдеться у дописі.

Слід відмітити, що пан Зосим написав відповідне звернення до нововолинців, де зазначив, що обіцяна Ігорем Гузем та Борисом Карпусом перед виборами декомунізація стоїть на місці, а пам'ятники епохи сталінізму продовжують бути недоторканними. 

Також Зосим Колбун назвав Гузя та Карпуса брехунами.

"Не хочу приймати цю високу нагороду з уст і рук брехуна Карпуса. А ще більший брехун нардеп Гузь, який обіцяв зробити публічний аудит діяльності Сапожнікова", - наголосив краєзнавець.

Довідка: 

Зосим Колбун – дисидент, один із засновників НРУ на Волині (першорухівця), краєзнавець, заступника голови Нововолинської міської організації ВГО УНР (учасника установчого з’їзду ВГО УНР в 2009-му році в Києві), автор книги “Нововолинськ: історія у національно-демократичному та духовному вимірах 1989-2000р.р.”, член міського осередку Всеукраїнського об’єднання ветеранів “Злагода”, волонтер Нововолинського центру об’єднання волонтерів НЦДВ ОМ 7МБ патріота України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити