image
 |  1222 1 Квітня 2024 | 18:13

Не могли забрати тіло через обстріли: загинув Воїн з Волині

Війна забрала життя волинянина Віталія Володимировича Лук’янова 15.03.1981 року народження із села Новосілки. Воїн загинув ще 22 січня 2024 року у Запорізькій області.

Про це повідомляє Горохівська міська рада, - пише ВолиньЮА.

Віталій Лук’янов був мобілізований до Збройних сил України 13 лютого 2023 року.

«З вірою у Перемогу самовіддано боронив українську землю та разом з побратими давав відсіч ненависному ворогові, щодня наближаючи довгоочікуваний день. Та на жаль, не судилось ... Окупанти відібрали не лише життя, а й мрії, майбутнє... 22 січня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новодарівка у Запорізькій області військовий загинув. З цього ж трагічного дня постійні обстріли ворога не давали можливості забрати тіло Героя з поля бою. Через два з половиною місяці Захисника Віталія Володимировича Лук’янчука нарешті поховають на рідній землі у селі Новосілки», – повідомили у міській раді.

Завтра, 2 квітня, о 10:30 год. загиблого Героя зустрічатимуть на повороті у селі Терешківці, звідки траурний кортеж попрямує у рідне село Новосілки.

«У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким... Розділяємо ваш біль та у скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи подвиг вірного захисника України!» – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні загинула молода волинянка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити