image
 |  4 5 Вересня 2021 | 20:16

Не можуть разом і нарізно: пари знаків Зодіаку, яким нестерпно важко у стосунках

Астрологи розповіли, які пари знаків Зодіаку є несумісними. Але навіть попри це, вони таки намагаються бути разом, що часто призводить до дуже болючих наслідків.

Овен і Терези

У цієї пари стосунки завжди будуть складними через те, що вони до божевілля різні. У них буквально немає нічого спільного, що могло б їх пов'язувати. А ще вони зациклені тільки на собі. Звичайно, іскра між ними може пробігти і часом дуже яскрава, але такі стосунки найчастіше закінчуються фіаско.

Телець і Скорпіон

Спочатку в їх стосунках палають пристрасть і неймовірні почуття. Але рано чи пізно ця казка закінчиться, бо кожен з них звик йти до своєї мети різними методами. Тельці готові гори звернути заради досягнення своєї мети, а Скорпіони частіше обмірковують правильні кроки і не поспішають. Ось тут і виникає конфлікт інтересів.

Близнюки і Стрілець

Головна перешкода в їх стосунках - це різні принципи життя. Вони не можуть впоратися з характерами один одного. Тому сварки в їх парі неминучі. Звичайно, вони можуть нескінченно один одного кохати, але поганий характер візьме над ними верх. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити