image
 |  2 2 Грудня 2018 | 11:47

Не паритись! У Любомлі закрили лазню

Любомльську лазню, яка - єдина комунальна в області, – закрили. 

Про це пише газета «Наше життя».

Пропозиція виконкому щодо закриття міської лазні здійняла в сесійній залі справжній шквал емоцій.

В підтвердження її нерентабельності наводилися різні аргументи, і про 100 тис. грн. дотації кожного року, і про відсутність матеріалу для опалення, і про стан самого приміщення, і про те, що Любомльська лазня залишається єдиною комунальною в області, але все звучало якось непереконливо.

Саме тому між депутатами виникла словесна перепалка, яка також суттєво не переконала сторони прихильників та противників такого рішення. Тому деякі присутні запропонували перейти до голосування, за результатами якого і продовжити дебати, тепер вже за участю громадськості. Це дещо насторожило ініціаторів питання, тому вони запропонували альтернативне рішення: закрити лазню тимчасово і подивитися на реакцію жителів.

Проте радикально налаштовані депутати закликали не звертати увагу на жодну реакцію, а просто робити свою справу і якщо заклад справді не рентабельний, то продати його чи віддати в оренду.

На цьому й зупинилися, щоправда, після голосування хтось із депутатів уточнював питання, мовляв, не зрозумів за що голосував. Та й сама процедура викликала в декого підозру. Втім рішення прийняте і готове до виконання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі будують водогін у районі, який забруднив ветсанзавод

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити