image
 |  14 3 Лютого 2020 | 15:23

Не пройшло і двох місяців: у Луцьку закрили скандальне кафе (ФОТО)

Мережева кав’ярня Rest Or Run, що працювала у Луцьку на вулиці Винниченка, 16, зачинилась. Заклад проіснував близько двох місяців.

Нагадаємо, відкриття Rest Or Run наприкінці листопада 2019 року супроводжувалось скандалом. Тоді заклад запрацював з російськомовною вивіскою та меню. Біля кав’ярні відбулась акція протесту, після чого власниця пояснила, що працює за франшизою, а відтак усі матеріали розробили її власники, - пише Перший.

На початку грудня у Rest Or Run змінили всі російськомовні назви на українські.

У закладі можна було випити крім класичної кави, фірмові збитні на основі варення: смородиновий, обліпиховий, журавлиновий та вишневий. Також були чаї та безалкогольний глінтвейн. З солодощів тут пропонували тістечка, сирники та макаруни.У Луцьку російськомовна кав’ярня пропрацювала лише два дні (ФОТО)

«Rest or Run» - українська мережа кав'ярень. Перший заклад відкрили в 2015 році у Харкові. Мережа налічує понад 25 закладів в Україні, Росії та Іспанії.

Читайте також: У Луцьку відкрилась кав’ярня з «мовою окупанта» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити