image
 |  7 14 Грудня 2022 | 09:54

Не "Сільпо"! У Луцьку горіли склади неподалік автостанції (ФОТО)

Луцькі рятувальники ліквідували пожежу в складському боксі. 

Про це інформує ДСНС Волині.

14 грудня у соцмережах почала з'являтися інформація, що на вулиці Кравчука ніби-то горить супермаркет "Сільпо" проте це неправда.

Повідомлення про пожежу в одноповерховій складській будівлі в Луцьку на вулиці Конякіна надійшло до служби 101 о 01:02. Підрозділ вогнеборців 25-і Державної пожежно-рятувальної частини першими прибули на виклик у своєму районі виїзду - на той час пожежа вже набрала розвитку і на допомогу через декілька хвилин прибула чергова вата 1-і ДПРЧ та відділення 2-і ДПРЧ м. Луцька.

На гасіння полум’я подано загалом 4 водяних стволи, рятувальники працювали в спеціальних апаратах на стисненому повітрі для захисту від диму та продуктів горіння.

Завдяки оперативним діям вдалось недопустити поширення полум'я на порядрозташовану споруду торгового об'єкту. Пожежу локалізовано о 01:39, ліквідація зафіксована о 02:05.

Ймовірна причина пожежі - встановлюється, на місці події працюють рятувальники та правоохоронці. Вогнем пошкоджено покрівля та перекриття, будівельні матеріали.

Постраждалих немає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити