image
 |  0 15 Лютого 2022 | 17:07

Не умиротворення, а рішуча відсіч здатна зупинити Путіна, - депутат Волиньради

Світ не буде у безпеці, заграючи з диктаторами та наповнюючи їхні кишені потоком нафтодоларів. Гопника на троні, який уявив себе імператором, потрібно жорстко поставити на місце. Не умиротворення, а рішуча відсіч здатна зупинити Путіна.

Про це написав на сторінці у facebook очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

"Дивно спостерігати як особа з глибокими внутрішніми комплексами, страхами і патологічними фантазіями про відродження російської імперії взяла в заручники увесь світ. Путін вже кілька місяців шантажує Захід, вимагає якихось "гарантій безпеки" і погрожує Україні новим вторгненням. До агресора, в якого руки в крові, їздять на переговори лідери провідних держав світу. З ним кілька годин спілкуються по телефону. Його вмовляють, вислуховують, переконують, умиротворюють. Особа, місце якої на лаві підсудних за агресію, купається у променях уваги.

Світ не виніс належних уроків з поведінки Москви. Ми чуємо, що Захід погрожує Росії санкціями. Але які це санкції? Якби Захід хотів дійсно покарати агресора і назавжди відбити в нього бажання навіть мріяти про загарбання чужих земель, він давно міг би це зробити. Тоді б не було цієї кризи, яка виникла через те, що не покаране зло має властивість зростати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скликають позачергову сесію Волинської облради

Але з 2014 року США та Європа лише вдавали, що належно відреагували на окупацію Криму та Донбасу. А тим часом Німеччина будувала "Північний потік-2". ЄС активно купував в агресора енергоносії і наповнював російський бюджет. А окремі європейські лідери розповідали про те, що Росію потрібно почути і поважати. Слабкість вільного світу надихнула Путіна на нові авантюри.

Перелік дієвих і пекельних санкцій проти Кремля короткий: ембарго на експорт нафти і газу, відключення від світової фінансової системи "Свіфт", візова блокада для усіх громадян Росії, заборона російським суднам заходити у морські порти, негайний арешт всього закордонного майна російських чиновників і олігархів та депортація членів їх родин до РФ. Все інше - імітація та профанація", - написав депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити