image
 |  313 26 Березня 2024 | 17:14

Не в усіх школах Володимирщини будуть офіцери безпеки

Ряд шкіл у Володимирському районі не матиме офіцерів безпеки, оскільки громади немають коштів на їх утримання.

Про це інформує Володимирська райдержадміністрація, - пише ВолиньUA.

На нараді за участі поліції та керівництва району і громад було обговорено питання запровадження заходів безпеки в освітньому середовищі територіальних громад та обговорено впровадження пілотного проєкту «Служба освітньої безпеки». 

Зокрема, було зазначено, що у громадах вже зроблено дуже багато роботи щодо безпеки освітнього середовища, однак, не кожна громада спроможна оплатити роботу офіцера безпеки в навчальних закладах, де навчається невелика кількість дітей, а ситуація не є криміногенною. Тому громади напрацьовують механізм запровадження даного проєкту в окремих закладах загальної середньої освіти з наступного навчального року.

Наступну робочу зустріч учасники наради домовились провести за участю тих керівників закладів освіти сусідніх районів Волині, де офіцери безпеки вже активно працюють, а тому мають позитивний досвід від реалізації такої ініціативи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На утеплення фасаду ліцею на Волині витратять понад 770 тисяч

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити