image
 |  9 12 Жовтня 2020 | 22:47

Неадекват і брехун, – колишні соратники Зеленського Лерос і Рябошапка оцінили його інтерв'ю BBC

Президент України Володимир Зеленський розсміявся і зааплодував після запитання британського журналіста про падіння його рейтингу.

Про це повідомляє «Цензор.НЕТ».

Журналіст Стівен Сакур BBC поставив Зеленському таке запитання:

«Ви прийшли до влади з 73% голосів у президентських перегонах проти пана Порошенка. Зараз ваші рейтинги, згідно з опитуваннями, близько 35%. Ви втратили дуже велику підтримку ... Ви прийшли в політику, сказавши: «2Я хочу... я провів життя, змушуючи людей сміятися, а зараз я хочу, щоб вони перестали плакати через політику в Україні». Але вони досі плачуть».

На це президент України почав голосно сміятися і аплодувати.

Потім Зеленський пояснив свою реакцію тим, що інтерв'юер при постановці запитання використовував журналістський прийом, який він сам використовував при роботі на телебаченні.

«Ви вражаєте мене. Я зараз згадав, як я був колись телеведучим, я пам'ятаю, я теж так робив», - сказав Зеленський.

Президент підкреслив, що перемога у другому турі виборів з 73% - це був вирок Петрові Порошенку.

На таку реакцію президента вже відреагували його колишні соратники. Нардеп Гео Лерос заявив, що Зеленський «неадекват!». Прокоментувати цю заяву зголосився і колишній генеральний прокурор України Руслан Рябошапка, написавши, що президент «ще й брехун».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак – агент ГРУ, – Лерос оприлюднив другий випуск розмов Тищенка та Комарницького

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити