image
 |  0 13 Січня 2021 | 14:02

Небайдужі ковельчанки врятували покаліченого лебедя (ФОТО)

У загальнодоступній групі «Ковель Life» у Фейсбуці з’явився допис про те, що на міському водосховищі, неподалік набережної, є поранений лебідь, в якого, напевно, зламане крило.

Про це повідомляє «Ковель медіа».

Однією з перших відгукнулася небайдужа ковельчанка Катерина Миронюк, яка не раз приходила на допомогу безпритульним тваринам та птахам. У травні минулого року видання «Ковель медіа» писало, як вона разом з активістками громадської організації «Kovel Animals» теж з водосховища врятували травмованого лебедя.

Цього разу Катерина Миронюк швидко приїхала за пернатим, а інша ковельчанка Ірина згодом доставила його своїм автомобілем до Луцького зоопарку, де вже знали про цю пригоду та очікували на приїзд.

«Наразі лебідь у Луцькому зоопарку. В одній з ветеринарних клінік йому була проведена операція по ампутації крила. Далі лікування та надія, що буде жити… Дякую усім за теплі слова та підтримку» – повідомила Катерина Миронюк у соціальній мережі.
«Щира подяка за допомогу у транспортуванні цього красеня до Луцька! Дуже рада знайомству! Катерина Миронюк, ти мегакрутезна жінка! Побільше б таких людей і цей світ був би значно кращим!!!» – написала їй у відповідь ковельчанка Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині на території заказника провели рейд

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити