image
 |  2 15 Червня 2019 | 10:51

Небезпечна ділянка дороги: у Луцьку більше місяця не можуть відновити знак після ДТП (ФОТО)

У Луцьку на вулиці Львівській люди скаржаться на небезпечну ділянку дороги. 

Про це пише Julia Estranova‎ у соцмережі facebook.

"Людоньки! Ще на початку квітня місяця на вул. Львівська сталась якась ДТП, причиною тому був там повалений знак пішохідного переходу. Дана ділянка руху є дуже небезпечною, бо там всі ганяють як дурні, інколи перейти дорогу дуже небезпечно!

На моє звернення до відповідних органів, було повідомлено, що знак встановлять в червні місяці. Але проблема ще в тому, що там взагалі зтерта розмітка!

Сьогодні на моїх очах ледь не збили бабусю, зупинилась маршрутка, бабуся почала іти, а водій в другій полосі зрозуміло що навіть і не думав пригальмувати. Оминаючи бабусю він сигналив, що було сили, мол куди преш дурна! Його зрозуміти можна, адже ні знаку, ні розмітки по його стороні немає.

Але люди це жахливо! Невже за три місяці так складно встановити знак? Невже тяжко своєчасно оновлювати розмітку, щоб вберегти життя людей? Дякую за увагу і коментуйте по суті, що ще можна зробити!

Знак доречі після мого звернення десь пропав взагалі..." - йдеться у дописі.

Читайте також: «Беріть респіратор», - лучанин про пилюку в одному з супермаркетів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити