image
 |  4 9 Березня 2023 | 22:31

Небезпечно для життя: на луцькому підприємстві виявили порушення

За результатами проведення позапланової перевірки потужності оператора ринку – ПП «ТМ» Хороший Смак» у Луцьку на вулиці Львівська, 85 протягом 1-3 березня працівники Держпродспоживслужби виявили ряд порушень законодавства про харчові продукти.

Про це йдеться на сайті служби, - пише ВолиньUA.

На підприємстві «ТМ» Хороший Смак» виявили порушення законодавства про харчові продукти, які становлять загрозу для життя та/або здоров’я людини. Головний державний інспектор, головний державний ветеринарний інспектором у Волинській області прийняли Рішення про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів від 7 березня 2023 року №001 строком на 10 (десять) робочих днів , з яким можна ознайомитись за посиланням.

Споживачів просять, у разі виявлення в обігу продукції даного виробника виготовлену у період з 7 березня 2023 року невідкладно повідомляти, з наданням підтверджень, Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області за адресою: 43020, Волинська область, м. Луцьк, вул. Поліська Січ, 10.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незаконна новобудова під Луцьком: забудовник розпродав квартири

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити