image
 |  7 21 Грудня 2021 | 19:39

Негода на Волині: рятувальники визволяли людей після ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

Протягом доби волинські рятувальники декілька разів залучались до ліквідації наслідків ДТП.

Про це повідомляє ГУДСНС України у Волинській області.

20 грудня  від чергового поліції на лінію «101» надійшло повідомлення про те, що на трасі «Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква» поблизу села Верба Володимир-Волинського району сталася дорожньо-транспортна за участі двох автомобілів «Volkswagen» та «Mitsubisi».

Внаслідок аварії 7 людей (з них 3 дітей) отримали травми різних ступенів важкості та були госпіталізовані в Володимир–Волинське територіальне медичне об’єднання (діти після огляду направлені у Волинське обласне дитяче ТМО).

Одну людину, водія автомобіля«Volkswagen», черговим караулом 7-ї ДПРЧ м. Володимир-Волинський ГУДСНС України у Волинській області врятовано - за допомогою гідравлічного аварійно-рятувального інструменту рятувальники деблокували його з автівки.

Цього ж дня до Служби порятунку надійшло повідомлення про ускладнення руху на автодорозі біля села Михайлівка Затурцівської сільської громади Володимир-Волинського району. Внаслідок ускладення погодних умов три автомобілі, в яких перебувало 11 людей, з’їхали з дороги на узбіччя й не могли продовжити рух.

На допомогу людям прибули рятувальники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі. За допомогою троса вони відбуксирували на стійке дорожнє покриття три легкові автомобілі – Mercedes W210, в якому перебували двоє дорослих і дитина, мікроавтобус Fiat Scudo, в якому перебували 4 людей, у тому числі вагітна жінка, а також Wolkswagen з 4-ма дорослими.

Минулої доби близько 15-ої години в селі Крупа Підгайцівської сільської громади з’їхав на узбіччя бензовоз і не зміг продовжити рук. Рятувальники групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення, які прибули за викликом, відбуксирували великогабаритний транспортний засіб на стійку ділянку дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля луцького ТЦ трапилася ДТП (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити