image
 |  5 14 Квітня 2018 | 14:11

Неплатників аліментів на Волині карають суспільно-корисними роботами

З метою ефективного впровадження норм Закону України #ЧужихДітейНеБуває, мобільна група з ліквідації заборгованості по стягненню аліментів Головного управління юстиції у Волинській області здійснила виїзд у селище міського типу Ратне.
У ході роботи представники юстиції провели нараду з головою Ратнівського районного суду Волинської області Василем Ляхом, у процесі якої обговорили питання змін у законодавстві щодо стягнення аліментів, зокрема розгляду судами протоколів про вчинення неплатниками аліментів адміністративного правопорушення, відповідальність за яке встановлена ст. 183-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Як зазначалось під час наради, у райцентрі Ратне вже прийняті перші рішення щодо застосування до неплатників аліментів покарання у вигляді призначення суспільно-корисних робіт.
Як повідомили "ВолиньUA" в обласному управлінні юстиції, мобільна група провела також зустріч із представниками районного управління Пенсійного фонду України та проаналізувала стан виконання рішень про стягнення аліментів у Ратнівському районному відділі Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області. Їх працівникам надали необхідну методичну допомогу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити