image
 |  9 20 Березня 2023 | 09:54

Неподалік Луцька чоловік взявся самовільно облаштовувати каналізацію (ФОТО)

В ході реагування на звернення, що надійшло на телефон гарячої лінії «Група швидкого реагування», інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста виявлено самовільне проведення земляних робіт по вул. Горіхова, 5, що в с. Зміїнець.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Інспектором було встановлено, що житель вищевказаного будинку розпочав облаштування септика на території загального користування.

Проте, будь-яких погоджень, дозволів чи ордеру на земляні роботи виконавець робіт інспекторам департаменту не пред’явив.

Тому, на громадянина було складено адміністративний протокол за порушення ст. 152 КУпАП, та ч 1 п.1 ст. 16 ЗУ про благоустрій в населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали інспектують двори (ФОТО)

Додатково в ході опрацювання звернення інспектором було встановлено, що даний громадянин самовільно встановив паркан на території загального користування, а також висадив дерева на комунальній землі.

Відповідно, на порушника було складено ще 2 протоколи за ст. 152 КУпАП, та п. 2 і п. 4 ст. 16 ЗУ про благоустрій в населених пунктів.

Штраф за вказані порушення становить від 340 до 1360 грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити