image
 |  0 21 Листопада 2018 | 17:28

Неподалік Луцька назріває «сміттєвий колапс» (ФОТО)

Волиняни скаржаться на гори сміття, які розташовані на дорозі біля сміттєзвалища в селі Заброди.

Про це написала Юлія Хвалько у спільноті Ківерцівський районний інформаційний портал.

Пишу про наболіле. Ось уже декілька років жителі сіл Бодячів, Заброди бачать таку жахливу картину, як гори сміття на дорозі біля сміттєзвалища в селі Заброди.І ці відходи возять нам із Ківерець. Жителі міста платять за вивіз і захоронення сміття. А де ж його "хоронять"?

Люди дихають смородом і їдким димом, після спалювання відходів, а зовсім недавно ми дізналися, що на звалище вночі вивозили Кетчуп у якого закінчився термін придатності. Його зливали на смітнику в Забродах. Місцеві жителі вже декілька років борються з місцевими чиновниками, які мали б запустити полігон твердих відходів. А отримують лише відписки про те,що ще не вистачає 900 тис. грн. А скільки мільйонів вже туди закопали, ніхто не знає?

І ось знову ВИБОРИ. Знову спишуть гроші. А підприємцю, котрий хотів взяти смітник в оренду, щоб сортувати і переробляти відходи, Ківерцівська влада відмовила. Правильно, а куди ж будуть відмивати гроші. Делегація назвала Ківерці Європейським містечком. Треба було їх на смітник завезти, щоб побачили в якій ми "ЄВРОПІ" . Душа болить, коли таке бачиш, - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити