image
 |  0 16 Листопада 2020 | 14:37

Неподалік Луцька оновили пішохідні доріжки та посадкові майданчики (ФОТО)

Прямують до завершення ремонтні роботи на одній із ділянок автошляху М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) у межах Волинської області, що цьогоріч відновлюються у рамках програми «Велике будівництво».

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На відрізку між селами Струмівка і Підгайці Луцького району дороги, протяжністю 2,5 км, уже влаштовано дорожній одяг, оновлено пішохідні доріжки та посадкові майданчики в місцях зупинки громадського транспорту.

Наразі проводиться комплекс робіт з організації безпеки дорожнього руху – встановлюється оцинковане бар'єрне огородження та дорожні знаки, наноситься дорожня розмітка, монтується освітлення пішохідних переходів. На цьому відрізку дороги ще з’являться сигнальні стовпчики та нові автопавільйони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині московський патріархат судився через перехід до ПЦУ: що вирішив суд?

Генеральний підрядник – ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

Нагадаємо, що у 2020 році вже завершено весь комплекс відновлювальних робіт на майже 21 км автошляху М-19 у межах Волині, ремонтні роботи тривають на ділянках від села Переспа у напрямку Ковеля.

Закликаємо всіх користувачів автошляхів не забувати про пильність на ділянках, де працюють дорожники.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити