image
 |  331 14 Травня 2024 | 10:53

Неподалік Луцька п'яний водій хотів покинути місце ДТП (ФОТО)

Цими вихідними патрульним надійшов виклик про те, що в селі Тарасове сталася ДТП. Заявник повідомив, що водій, який, ймовірно, перебуває в стані сп’яніння та намагається покинути місце автопригоди.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області, - пише ВолиньUA.

На місце відразу направився екіпаж патрульних. З’ясувалося, що автомобілем керував 32-річний водій, який не впорався з керуванням та здійснив наїзд на перешкоду. Під час спілкування інспектори й справді помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік пройшов огляд на місці, Драгер показав 0, 80 проміле. Однак він був не згоден з результатом, тому було запропоновано пройти освідування у медичному закладі - висновок лікаря-нарколога — позитивний.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку створять карту територіальної громади, на якій позначать туристичні об'єкти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити