image
 |  16 25 Січня 2023 | 17:44

Неподалік Луцька вандали наробили шкоди посеред дороги (ФОТО)

Днями, під час обстеження автомобільної дороги державного значення Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці Струмівка – Піддубці дорожниками виявлено акт вандалізму – невідомі пошкодили п’ять стійок з дорожніми знаками.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Хтось, рухаючись лівим узбіччям шляху, буквально зносив їх на своєму шляху. До слова, це нові дорожні знаки, деякі з яких встановлені лише наприкінці грудня 2022 року, тобто не простояли й місяця.

Працівниками підрядного підприємства, що забезпечує експлуатаційне утримання цієї ділянки автошляху Н-22, невідкладно проведено монтаж звалених та зігнутих дорожніх стійок, адже відсутність дорожніх знаків чи їх неналежний стан несуть загрозу безпеці руху.

Такі роботи обійдуться державі майже у 4 тис. грн. (і це без врахування вартості щитків дорожніх знаків, які пошкодились при падінні). Ці кошти ми могли б спрямувати на ліквідацію ямковості чи ожеледиці на автошляхах області, або ж на інші важливі роботи задля забезпечення безпечного і безперебійного проїзду.

Прикро, що такі випадки мають місце в теперішній важкий для країни період. У той час коли мужні захисники та захисниці ціною власного життя боронять від ворога Україну, хтось свою енергію та силу витрачає на шкоду державі, зокрема на псування державного майна. Як говориться в українській приказці – сила без голови шаліє…🧌

За зверненням Служби автомобільних доріг у Волинській області цей акт вандалізму зафіксовано представниками правопорядку, тож зловмисників уже розшукує поліція.

На жаль, це непоодинокий випадок вандалізму на дорогах області. Не думаючи про наслідки, несвідомі громадяни псують або викрадають елементи облаштування автошляхів, наражаючи на небезпеку учасників дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити