image
 |  2 20 Жовтня 2020 | 18:15

Неподалік Луцька відновлюють асфальтне покриття: ускладнений рух (ФОТО)

Днями стартував ремонт на ще одній ділянці автомобільної дороги М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) у межах Волинської області.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Продовжуємо відновлювати ще 7 кілометрів цього автошляху на відрізку від с.Свидники на Ковельщині до с.Переспа у Рожищенському районі (км 108+580 – км 115+540).

Наразі дорожня техніка працює поблизу с.Трилісці і рухається у напрямку Ковеля. Тут проходять роботи з фрезерування старого дорожнього покриття.

Виконавець робіт – ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

У поточному році вже відновлено майже 21 км цієї важливої транспортної артерії у межах області. Це ділянки с.Переспа – с.Кременець та с.Княгининок – с.Прилуцьке.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 400 кілограмів коропа і білого амура, 100 кілограмів товстолоба: на Волині зарибнили кар'єри

На відрізку с.Струмівка – с.Підгайці, протяжністю 2,5 км, вже укладено верхній шар дорожнього покриття, ще на 4,6 км автошляху М-19 між селами с.Воля Любитівська і с.Погіньки влаштовано нижній шар асфальту.

У рамках програми «Велике будівництво» маємо завдання у 2020 році ввести в експлуатацію понад 133 км відремонтованих автодоріг державного значення Волинської області, із них 28 км відновленого автошляху М-19.

Під час проведення ремонтних робіт на автодорозі М-19 проїзд транспорту частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Служба автомобільних доріг у Волинській області просить користувачів доріг з розумінням ставитись до тимчасових незручностей, що виникають на ділянці проведення дорожніх робіт, та закликає неухильно дотримуватись тимчасових схем організації дорожнього руху, бути максимально уважними та обережними.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити