image
 |  5 13 Жовтня 2020 | 18:34

Неподалік Луцька встановили бар’єрне огородження та дорожні знаки (ФОТО)

На ще одній ділянці міжнародної автомобільної дороги М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) відновлено дорожній одяг.

Пише на сторінці у фейсбук Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Днями у Луцькому районі на відрізку Струмівка – Підгайці, протяжністю 2,5 км, завершено укладання фінішного шару дорожнього покриття. Тож на сьогодні маємо вже понад 23 кілометри відремонтованого цьогоріч автошляху М-19.

Згодом на цій ділянці буде нанесено дорожню розмітку, встановлено бар’єрне огородження та дорожні знаки. Наразі тривають роботи з улаштування кюветів та водовідведення, досипання та укріплення узбіч, влаштування посадкових майданчиків і пішохідної доріжки та ін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі патрульні спільно з громадянами затримали двох водії: чому і навіщо?

Якість робіт на цьому об’єкті ремонту перевірили представники замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області та підрядника – ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс". Ними відібрано керни нового дорожнього одягу для проведення подальших випробувань. Окрім того, якість робіт на всіх етапах ремонту перевіряється державним підприємством «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості».

Результат роботи волинських дорожників на ділянці автодороги М-19 між селами Струмівка і Підгайці – на порівняльних світлинах до ремонту (серпень 2020 р.) та після влаштування фінішного шару дорожнього покриття (жовтень 2020р.)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити