image
 |  0 29 Січня 2021 | 22:41

Неподалік Луцька жінка з прикутим до ліжка сином шукають домівку (ВІДЕО)

Олена Фіалковська, яка живе у селі Вербаїв разом із прикутим до ліжка сином Андрієм, просить допомогти назбирати грошей для купівлі власного помешкання.

Понад два з половиною роки Олена Фіалковська доглядає свого єдиного сина Андрія, якого влітку 2018-го року збила автівка. З тих пір хлопець пройшов десятки операцій та курсів реабілітації. Нині він не може самостійно їсти, ходити та говорити. Висновок лікарів: Андрій у вегетативному стані. Мама доглядає його щодня, 24 години у добу.

Від держави сім’я отримує мізерні гроші.

“Я отримую 34 гривні в місяць, а Андрій 1760”, – каже мама.

Натомість на ліки та засобі гігієни вони витрачає значно більшу суму – понад 6 тисяч гривень. Виживати сім’ї вдається завдяки допомозі небайдужих людей.

“Люди якби мене не підтримували, в мене б сил не було. Стараюсь не здаватись. Щоранку встаю, починаю молитися. Щовечора лягаю – опять же молюся. І прошу в бога сили і терпіння донести цей хрест”, – каже жінка.

Два роки вона з сином живуть у будинку в селі Вербаїв. За оренду не платять, а самі господарі часто допомагають продуктами. Втім, ще при поселенні вони попередили, що будинок з часом продадуть. Тож Олені треба шукати нове помешкання, але самотужки назбирати грошей на нього вона не може. Тому просить про допомогу небайдужих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький ринок став «точкою» алкоголю та прихистком бомжів, – соцмережі (ФОТО)

Допомогти Олені можна, переказавши гроші за номером цієї картки:

ПриватБанк: 4149 4390 4977 2720 – Фіалковська Олена Миколаївна

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити