image
 |  14 14 Жовтня 2020 | 16:53

Неподалік Луцька зведуть духовно-національний центр (ФОТО)

Біля храму Покрови Пресвятої Богородиці в цьому селі Луцького районного деканату на престольне свято парафії відслужили молебень на початок будівництва центру.

Про це інформує Волинська єпархія Православної Церкви України.

Його очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Разом з архієреєм правили настоятель громади протоієрей Михайло Бучак, інше місцеве духовенство. Відбулося й закладання капсули в підмурівок.

Як розповів о. Михайло, у духовно-національному центрі діятиме недільна школа, спортзал, молодіжне кафе. Цей осередок займатиметься морально-патріотичним вихованням, про яке часто забувають у школі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбольна форма, взуття, одяг, зарплата: в яку суму обходяться лучанам муніципали?

Після молитви на території храму священники відправили молебень за захисників України біля пам’ятного знака «Полеглим синам України», що в центрі села.

Разом з усіма молилися, зокрема, голова обласної ради Ірина Вахович, перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад, інші представники влади та громадськості.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити