image
 |  2 5 Жовтня 2021 | 10:04

Неподалік Луцька зведуть два багатоквартирні будинки за 110 мільйонів

До кінця 2024 року Управління Служби безпеки України у Волинській області має намір звести багатоквартирні будинки в селі Струмівка Луцького району.

Тендер на роботи з нового будівництва багатоквартирних житлових будинків за адресою вулиця Подільська, 30 у Струмівці Управління Служби безпеки України у Волинській області вже оголосило. Пропозиції від учасників прийматимуть до 18 жовтня, а аукціон розпочнеться 19 жовтня, пишуть Волинські новини.

Вартість будівництва оцінили у 110 828 380 гривень.

Проєкт розробила Студія архітектури і дизайну «Domum Group». Він передбачає будівництво двох 4-поверхових будинків, у яких нараховуватиметься по 48 квартир, влаштування під’їздів та пішохідних тротуарів, автостоянок, майданчика для дітей, майданчика для сміттєзбірників, майданчика для вигулу собак тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через COVID-19 дитсадок у Луцьку закривають на карантин

Ділянка, на якій заплановане будівництво, міститься поза межами зони охорони пам’яток культурної спадщини та санітарно-охоронних обмежень.

Роботи хочуть завершити до 10 грудня 2024 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити