image
 |  7 13 Лютого 2021 | 13:57

Непокаране зло породжує ще більше зло, - депутат про корупційний скандал на Волині

Черговий факт затримання на хабарі чиновника, який приїхав на Волинь при керівництві Волинської ОДА Юрія Погуляйка, вкотре свідчить про методи роботи, які використовує його «команда». Цього разу працівники УСБУ в області викрили радника директора державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Волинської ОДА. Викрили на одержанні від суб’єкта підприємницької діяльності 200 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Таку думку висловив на сторінці у facebook голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

"За інформацією ЗМІ, новий фігурант корупційного скандалу був оформлений на роботу при попередньому керівнику підприємства, колишньому «регіоналу» з Донбасу Ігорю Свиридову. Тому, який раніше сам став фігурантом аналогічного корупційного скандалу. У листопаді минулого року на отриманні хабара затримали його заступників. Чи міг Погуляйко не знати, що насправді твориться у створеному під його керівництвом державному підприємстві? Дуже сумніваюся…

Корупційні схеми, «відкати» і побори – це та реальність, з якою стикнулася Волинь з приходом Погуляйка. А до цього – ще й неадекватна поведінка та хамське ставлення таких чиновників до волинян, у тому числі й обранці волинських громад. І це ще раз підтверджує правильність нашої позиції, яку послідовно відстоює «Свобода». Таким, як Погуляйко, – не місце на чолі голови Волинської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили ім'я волинського хабаpника з оточення Погуляйка

Нові факти корупції в оточенні Погуляйка показують, що переважна більшість депутатів Волинської обласної ради нового скликання прийняла правильне рішення, висловивши недовіру голові ОДА. Після такого рішення сесії облради Зеленський зобов’язаний однозначно його звільнити, адже за відставку проголосували більше двох третин депутатського корпусу. Але… ми живемо в Україні, де Гаранту Конституції наплювати на закони. А, як відомо, непокаране зло породжує ще більше зло…" - написав депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити