image
 |  4 30 Травня 2019 | 12:05

Неповнолітні викрали авто у Рожищах

Двоє неповнолітніх місцевих жителів та 19-річний горохівчанин викрали авто у місті Рожище.

Про це інформує прес-служба Волинської поліції.

У середу, 15 травня, до Рожищенського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що вночі по вулиці Жуковського цього ж райцентру у нього викрали автомобіль «ВАЗ 2107». На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група поліції. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали кримінальне провадження. 

У результаті проведених оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили місцезнаходження викраденого автомобіля, а згодом встановили осіб причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом. Ними виявилися двоє неповнолітніх місцевих жителів та 19-річний житель Горохова. Викрадений автомобіль поліція вилучила та повернула власнику. 

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. 

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити