image
 |  4 6 Листопада 2017 | 09:28

Нетверезі водії продовжують їздити Луцьком

У ніч з 5 на 6 листопада 2017 року патрульні Луцька затримали 3 нетверезих водіїв.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Першого водія зупинили близько 21 години на вулиці Ківерцівській, однак водій проігнорував вимогу та проїхав ще кілька сотень метрів, а згодом був заблокований службовим автомобілем.

Водій мав ознаки сп’яніння, не пред’явив жодних документів на право керування і намагався покинути місце події. Громадянина затримали, доставили в наркодиспансер, де медики встановили стан сп’яніння за зовнішніми ознаками. Далі на 43-річну особу оформили 2 протоколи та 1 постанову. Автомобіль Опель забрали на штрафмайданчик.

О 22.30 нового нетверезого водія виявили на вулиці Ковельській. 20-річний студент керував автомобілем Мерседес з явними ознаками сп’яніння. Чоловік пройшов огляд, який це підтвердив, тож отримав відповідний протокол.

Ще одного нетверезого водія на Форд Транзит затримали близько 2 години ночі, знову ж на вулиці Ковельській. 27-річний мешканець Ківерцівського району був позбавлений права керування, до того ж, мав ознаки сп’яніння. Результат показав 1, 34 проміле, тож чоловік отримав протокол та постанову від інспекторів за порушення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити