image
 |  4 26 Липня 2018 | 06:31

Невідомий на «бляхах» обікрав 68-річну маневиччанку на 10 тисяч гривень

До Маневицького відділу поліції звернулася 68-річна жителька села Кам’януха із заявою про те, що невідома особа шляхом вільного доступу із її помешкання викрала 10 тис. Грн..


Про це 26 липня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волині.


Слідчі за фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження.


Встановлено, що учора заявниця працювала на городі біля хати. Помешкання на час її відсутності було відчинено. Увечері, коли вона повернулася до хати, виявила зникнення 10 тис. грн.. Жінка одразу звернулася із заявою про крадіжку до поліції.


Оперативними заходами поліцейських встановлено, що до крадіжки може бути причетний чоловік приблизно 35 років, смуглий із чорним волоссям, який заїжджав у село Кам’януха на автомобілі «Opel Vectra» сірого кольору, на іноземній реєстрації.


Звертаємося до громадян яким відома будь-яка інформація щодо місця перебування цього чоловіка чи автомобіля просимо невідкладно телефонувати до поліції.


Окрім того, поліція вкотре нагадує громадянам бути обачними, не залишати своє майно без нагляду. Аби попередити скоєння злочинів на території районів, просимо повідомляти про підозрілих осіб, а також незнайомі автомобілі, які заїжджають у села, до органів поліції за номером телефону «102». Конфіденційність гарантована.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити