image
 |  0 20 Березня 2020 | 23:13

Незважаючи на карантин, у центрі Луцька працює ломбард

У Луцьку з 17 березня оголошено про карантин через коронавірус. Однак не всі заклади дотримуються рішення Луцької міської ради про боротьбу з коронавірусом. Їх навіть не лякають навіть штрафи від 17 до 32 тисяч гривень.

Так, на вулиці Лесі Українки, 32 продовжує діяти ломбард. Можливо цей заклад перебуває під покровом когось із міської ради, адже даний заклад мав би піти на карантин, але ні. Муніципали дружньо його обходять. Містика? Звісно, що ні, адже це вибірковість до бізнесу у Луцьку.

Нагадаю, відповідно до рішення міської ради з 16 березня 2020 року до закінчення карантину тимчасово зупинено роботу таких об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих у Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу:

– кінотеатрів, театрів, музеїв, галерей, бібліотек та інших культурних і розважальних закладів;

– дитячих розважальних центрів та клубів, майданчиків та зоопарку;

– фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів;

– усіх закладів торгівлі, крім продуктових та аптек;

- магазинів автозапчастин, побутової хімії, техніки та засобів мобільного зв'язку, будівельних магазинів (крім роботи з доставки товару);

– торговельно-розважальних центрів та нічних клубів;

– ринків, ярмарків та інших місць масової торгівлі;

– ресторанів, закладів громадського харчування (крім роботи з доставки їжі), барів, клубів, кафе, дискотек, пабів, у тому числі закладів харчування на автозаправних станціях і автомийках;

– закладів побутового обслуговування, а саме салонів краси, саун та лазень, косметологічних кабінетів, кабінетів масажів, перукарень, тату салонів та інше, крім установ із забору аналізів та проведення лабораторних досліджень, ветеринарних клінік;

– стоматологічних кабінетів усіх форм власності, за винятком КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посеред ночі патрульні ловили «потенційного вбивцю» (ВІДЕО)

Дозволили працювати лише аптекам, заправкам, продуктовим магазинам, банкам, поштовим відділенням, СТО та автомийкам. Проте окремі заклади, які не відносяться до цих категорій, не закрились.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити