image
 |  2 20 Грудня 2019 | 18:08

Ніч патрульних у Луцьку: злодій, жінка з наркотиками та 17-річний хуліган (ФОТО)

Учора, близько 21 години, патрульні отримали виклик про крадіжку: чоловік викрав кілька сотень гривень в одному з кафе на вулиці Ковельській, у Луцьку, та втік.

Переглянувши відео з камери спостереження, патрульні передали орієнтування й іншим екіпажам. При обстеженні прилеглої території чоловіка, схожого за описом, виявили й затримали. Той признався, що справді викрав грошові кошти. Далі на місці працювала слідчо-оперативна група.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

Також в ніч на 19 грудня, в закладі інтернет-кафе, по проспекту Соборності, патрульні виявили в жінки невідому речовину, ззовні схожу на канабіс. Її товариш повідомив, що це він дав їй, очевидно, наркотичні речовини. Полісмени також охороняли місце події до прибуття слідчого.

Читайте також: У Луцьку посеред ночі спалили авто місцевого бізнесмена: відомі деталі

Близько опівночі інший екіпаж отримав повідомлення, що чоловіка побили й пограбували невідомі. З потерпілим обстежили прилеглу територію, однак на той момент нікого підозрілого не виявили. Трохи згодом, прямуючи на чергове завдання, помітили особу, яка почала втікати, побачивши службовий автомобіль. Її наздогнали й затримали. Пізніше на місці затримання виявили мобільний телефон, який перед тим відібрали в заявника невідомі. 17-річного хлопця, підозрюваного в грабежі, передали слідчим для встановлення подальших обставин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити