image
 |  4 22 Березня 2023 | 09:24

Нічна атака на Київщину: пошкоджені гуртожитки, є загиблі

Троє людей загинули та ще 7 дістали поранення у результаті нічної атаки росіян на місто Ржизів у Київській області, пошкоджені гуртожитки, під завалами шукають ще 4 людей.

Про це інформує Київська обласна військова адміністрація у Telegram, речник поліції Київської області Ірина Прянишникова у коментарі Українській правді", ДСНС у Telegram

"Внаслідок нічної атаки дронами в Київській області пошкоджено цивільний об'єкт. Наразі відомо про 3 загиблих і 7 поранених".

Цю інформацію УП підтвердили в поліції області.

"Близько 3 ночі була атака. Постраждав гуртожиток в одному з районів Київщини. Маємо інформацію про 3 загиблих і 7 поранених. Загалом 20 осіб було доставлено в лікарню".

Вона зазначила, що на місці працюють підрозділи ДСНС, поліція та екстрені служби.

У КОВА додали, що в результаті атаки виникла пожежа, станом на 05:50 її локалізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна: повідомили про ситуацію на Волинському напрямку станом на 22 березня

Як повідомили у ДСНС, внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням у м. Ржищів Київської області.

Зазначається, що о 06:50 пожежі ліквідували на площі 330 кв.м.

За даними ДСНС, станом на 07:00 загинуло 3 особи, травмовані 2 особи та врятовано 1 особу, ймовірно під завалами перебуває 4 особи.

Станом на 8:40 ранку розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи тривають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити