image
 |  0 15 Квітня 2018 | 04:32

Нічні події в Сирії показали, кого реально боїться Москва, – Олег Тягнибок

Нічні події в Сирії показали, що саме США є силою, яка здатна протистояти воєнній агресії Московії, і яку Росія реально боїться. Саме тому Україні треба нарешті відмовитись від «мінського формату» і заручитися підтримкою США.
Таку думку висловив у своєму Facebook лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.
«Нічні події в Сирії показали, що саме США є тією силою, яка здатна протистояти воєнній агресії Московії, і яку Росія реально боїться. А всі «обіцянки» московитів збити будь-які ракети, випущені по Сирії, виявилися не чим іншим, як голослівними погрозами. То, може, нашим жирафам нарешті дійде, хто основний стратегічний партнер України в боротьбі проти воєнної агресії Москви?» - пише Тягнибок.
За словами лідера націоналістів, на 5-му році війни з РФ Україна мусить нарешті відмовитись від «мінського формату» і вимагати допомоги від гарантів Будапештського меморандуму:
«Це ж ясно як Божий день: формат «Росія і її бізнес-партнери проти України» треба змінити на формат «Україна і її друзі проти Кремля». Ще з 2014 року наголошую: нам необхідно вимагати від гарантів нашої безпеки згідно з Будапештським меморандумом – США та Великої Британії – допомогти українцям у боротьбі з Московією. Але олігархам-гендлярам при владі або справді не доходить, або вигідніше торгувати з окупантом, а не воювати з ним».
Нагадаємо, у ніч на 14 квітня США, Велика Британія та Франція завдали авіаударів по військових об’єктах в Сирії, які пов’язують із зберіганням та виготовленням хімічної зброї.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити