image
 |  7 19 Березня 2022 | 21:17

Ніхто не в безпеці: росіяни підтримують напад на Польщу

86,6% росіян підтримують ідею нападу російської армії на країни Європейського союзу. Про це свідчить соціологічне дослідження, проведене у березні компанією Active Group та опубліковане 16 березня.

"86,6% росіян допускають та підтримують потенційні напади на території країн Європейського союзу, серед яких Польща, Естонія, Латвія, Литва, Болгарія, Чехія, Словаччина та інші", – ідеться у повідомленні, пише Гордон.

Соціологічне дослідження проводили з 11-го до 14 березня методом телефонного інтерв'ю через месенджер Viber, абонентам не говорили, що телефонують з України. Опитано 1557 респондентів. Похибка вибірки не перевищує 2,5%.

Під час опитування було поставлено також таке запитання: "У яких країнах Російська Федерація має продовжувати військову спецоперацію після денацифікації України (формулювання російської пропаганди. – "ГОРДОН") для захисту своїх законних інтересів?" Варіантів відповіді могло бути кілька.

75,5% обрали Польщу, 41% – країни Балтії, 39,6% – одну з країн Варшавського договору (Болгарія, Угорщина, колишня Чехословаччина), 32,4% – Грузію, 28,8% – Молдову.

Варіант "в одній із країн НАТО" вибрало 4,3%, США – 0,7%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупати нанесли ракетний удар по Івано-Франківщині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити