image
 |  0 7 Листопада 2018 | 08:54

Ніхто не хоче об’єднуватися з містом, але всі хочуть користуватися його послугами і не платити, - Пустовіт

З Луцьком ніхто не хоче об’єднуватися, але всі хочуть користуватися його послугами і не платити за це.
Про це під час засідання виконкому заявив секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт.
Під час засідання виникла дискусія щодо плати за проїзд у зв’язку з запровадженням у майбутньому картки лучанина. Секретар міськради Григорій Пустовіт провів паралелі з містом Тернополем, де вже мають такий досвід.
«У Тернополі є три ціни на проїзд. 6 грн для власників картки, сім гривень – тим, які розраховуються банківською карткою. Решта ж громадян платить 9 грн готівкою. Але нещодавно таке рішення скасували і тарифи знизили. Проблема в тому, що не всі встигли отримати картку тернополянина. Також окремі мешканці навколишніх сіл їздить на роботу у місто. Тому сесія відмінила це рішення», - пояснив секретар міськради.

«У Тернополі така сама ситуація як в Луцька. Ніхто не хоче об’єднуватися з містом. Але всі хочуть користуватися його послугами і не платити за них. Міський бюджет Луцька має певні обмеження, але ним не можуть всі користуватися», - додав Григорій Пустовіт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яковлев підтримує співпрацю між Луцьком та прилеглими громадами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити