image
 |  0 8 Березня 2022 | 13:01

Ніяких ультиматумів від росіян приймати не збираємося, - ОПУ

Українська влада не збирається приймати жодних ультиматумів РФ – переговори мають бути рівними.

Про це інформує радник голови ОПУ Михайло Подоляк.

"Володимир Зеленський говорить про те, що переговори, особливо коли за столом сидить країна, яка явно вміє захищати свої інтереси, це двостороння дорога. Пропозиція за пропозицією. І пропозиції мають бути адекватними".

"Російська сторона, яка помилково оцінила свій потенціал, спочатку зробила помилковий вибір – ставить ультиматуми. Чим жорсткіші ультиматуми від них звучать, тим більший опір народу.

Очевидно, що ми ніяких ультиматумів приймати не будемо, чого б вони не стосувалися. За нами десятки мільйонів українців".

Офіс президента наполягає на рівних й предметних переговорах з РФ.

"Предметні переговори не сприймають ультимативну тональність. Чим швидше російська сторона з цим погодиться, тим менше шкоди зазнає насамперед і сама Росія в результаті цієї війни".

Нагадаємо, Президент Зеленський регулярно закликає президента країни-окупанта Володимира Путіна до прямих переговорів. Однак, Путін їх всіляко уникає.

Зеленський також заявив, що Володимир Путін помиляється, якщо думає, що українців можна зламати чи змусити здатися, а бажання знищити Україну він порівняв із хворобою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити