image
 |  2 29 Серпня 2019 | 18:12

Нова влада виганяє військовий госпіталь на вулицю?

Нещодавно призначений Володимиром Зеленським очільник Луганської області Віталій Комарницький не продовжує оренду будівлі 59-му військовому госпіталю у Сєвєродонецьку.

Про це дописом у facebook повідомив волонтер Роман Донік наводячи фотокопію відповідного офіційного листа за підписом голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації, - пише ukrmilitary.

“ Глава Луганской областной державной администрации Комарницкий, недавно назначенный Зеленским не продлевает аренду здания 59 военному госпиталю в Северодонецке. Уже подготовили распорягу, чтоб его приняли на баланс. Будут его сами использовать у «власній господарській діяльності». Еще раз - 59 военный госпиталь выгоняют. Из здания, которое было до этого убито в хлам и которое восстановили для госпиталя. Там и наше оборудование, и кондиционеры, начиная от операционной.

Варто зауважити, що майже рівно три роки тому, Роман Донік повідомляв про схожу ситуацію щодо можливого виселення 59-го мобільного військового госпіталю з цієї будівлі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити