image
 |  5 11 Серпня 2018 | 14:28

Нове обладнання Луцькій міській лікарні обійдеться у 5 мільйонів

Відкриті торги на закупівлю візуалізаційного медичного обладнання за двома лотами проводить Луцька міська клінічна лікарня через електронну систему «Prozorro».
Про це пишуть Волинські новини.
У рамках першого лоту планують придбати мобільну рентген-систему типу С-дуга очікуваною вартістю 2,35 мільйона гривень. Основні галузі клінічного застосування: дослідження в ортопедії та травматології, урології та гінекології. До комплектації повинні входити мобільна рентген система типу С-дуга, робоча станція, два комплекти рентгензахисного одягу та стіл операційний з гідромеханічним приводом.
Тендерні пропозиції прийматимуть до 1 вересня. Аукціон розпочнеться 8 жовтня, обладнання очікують отримати до 31 грудня.
Також закуповують рентгенівську діагностичну мобільну систему з пристроєм для оцифровування рентгенівських знімків очікуваною вартістю 2,65 мільйона гривень. Йдеться про пересувну рентгенівську діагностичну систему для проведення рентгенографічних досліджень в палатних умовах.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинь надійдуть 49,1 мільйона гривень медичної субвенції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити