image
 |  18 7 Червня 2019 | 20:21

Нові обличчя: у Володимирі у «Слузі народу» опинились «регіонали»

З інсайдерських джерел інтернет-виданню «Княжий Град» стали відомі імена партійців Володимир-Волинського місцевого осередку пропрезидентської політичної партії «Слуга народу».

Про це повідомляє Княжий Град.

У приміщенні, що на вул. Устилузька, 19, на другому поверсі розміщений кабінет із вивіскою «зеконтроль». За інформацією джерела, приміщення є власністю колишнього керівника «Партії регіонів» у місті Олега Борбелюка.

За інсайдерською інформацією, у приміщенні на постійній основі працюють колишні регіонали Юлія Пашкова та Ігор Подзідзей. Курує цей процес член «Партії регіонів», депутат міської ради від партії «Наш край», колишній «регіонал» Максим Климюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Регіонали» остаточно розкололися. З ким пішов Ахметов

«Проект #зеконтроль створено рухом Команда Зеленського. Основна мета — захист результатів голосування від фальсифікацій», – йдеться на сайті «Зеконтроль!».

Джерело інформує, що очолювати місцеву організацію партії «Слуга народу» буде Павло Горошкевич – рідний брат чинного депутата від партії «Наш край» Романа Горошкевича.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити