image
 |  14 31 Липня 2023 | 21:13

Нові стоматологічні технології: що пропонують сучасні клініки

Ні для кого не секрет, що для більшості людей відвідування стоматолога викликає не найприємніші емоції. Багато в чому це пов'язано з болючими спогадами з минулого, коли лікування зубів проводилося застарілими методами та з використанням інших інструментів, ніж застосовують сучасні стоматологи.

Зараз картина змінилася кардинально. Переконатись у цьому ви зможете, відвідавши сайт Центру ізраїльської стоматології https://cis.ua/price/ та ознайомившись із переліком послуг, що надаються. Зокрема, для здійснення високоякісного лікування та досягнення вражаючих результатів застосовуються різноманітні стоматологічні технології. Пропонуємо вам ознайомитись з ними ближче, щоб розібратися у тому, як передові інновації успішно впроваджуються у сферу стоматології.

Різноманітність новітніх стоматологічних технологій

Як і всі інші сфери життя, стоматологія активно розвивається та вдосконалюється. Сьогодні відвідування стоматолога більше не є мукою, оскільки з появою спеціальних процедур та методик прийом у зубного лікаря перетворився на справжнє технологічне диво. У свою чергу будні самих стоматологів також змінилися. Все це стало можливим тому, що в стоматологічній практиці з'явилися різні сучасні технології лікування зубів. До них відносяться такі нововведення, які стають все більш популярними та затребуваними:

  • Цифрова стоматологія. З її допомогою терміни маніпуляцій, що проводяться, істотно скоротилися і стали набагато комфортнішими для пацієнтів. Це поняття входять різні процедури, під час яких використовується комп'ютер (наприклад, дизайн посмішки, технологія CAD/CAM, рентген-дослідження у форматі 3D і так далі). За допомогою таких технологій можна створити індивідуальні реставрації зубів, які будуть підходити для ротової порожнини найкращим чином.
  • Лазерна стоматологія. В даний час такі технології все більш активно використовуються для ефективного та комфортного лікування різних стоматологічних захворювань. Наприклад, напрацювання лазерної стоматології добре підійдуть для лікування карієсу та захворювань ясен.
  • Виправлення неправильного прикусу за допомогою прозорих елайнерів. Саме такий варіант стає все популярнішим, замінюючи лінгвальну брекет-систему. На відміну від другої, елайнери мають ряд переваг, серед яких проведення невидимого ортодонтичного лікування та відсутність найменшого дискомфорту в процесі терапії.

Де практикується застосування сучасних стоматологічних технологій

Автоматизація різних процесів виходить на новий рівень у різних сферах, у тому числі й у стоматології. Не варто боятися застосовувати новітні стоматологічні технології на практиці, оскільки це дотримання вимог сучасності та крок уперед назустріч розвитку.

Якщо ви хочете відчути якісні зміни під час лікування зубів, вам на допомогу прийде клініка прогресивних стоматологічних технологій ЦІС, розташована в Києві. Запишіться на прийом до досвідченого фахівця, який проведе ретельну діагностику, підбере індивідуальне рішення саме для вас та надасть кваліфіковану допомогу з використанням різних інноваційних технологій та інструментів. Крім цього, лікарі клініки мають багаторічний досвід у даній сфері, що в сукупності з наявністю сучасного інструментарію дозволить досягти необхідних результатів максимально оперативно, ефективно та безболісно.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити