image
 |  2 30 Липня 2020 | 16:41

Нові тpолейбуси «Богдан» готові до відпpавки з Луцька до Полтави (ФОТО)

29 липня 2020 року до ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» прибули представники КП «Полтаваелектротранс» для огляду і приймання чотирьох тролейбусів «Богдан Т70117». Відповідно до вимог технологічного процесу виготовлення, усі тролейбуси пройшли дорожні випробування на маршрутах в Луцьку і вже готові вирушити до Полтави.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомило ДП «АСЗ N1» АТ «АК «Богдан Моторс».

Працівники заводу зараз працюють над першою партією із 10 тролейбусів «Богдан Т70117». Загалом кількість замовлених тролейбусів згідно з підписаною угодою складає 40 одиниць. Вони будуть відправлятися в місто відповідно до погодженого і затвердженого графіку поставок.

Нагадаємо, що на початку липня підприємство відвідали представники Полтавської міської ради на чолі з виконувачем обов’язків міського голови Олександром Шамотою. Під час візиту гості оглянули процес виготовлення тролейбусів і відзначили, що їхньою метою є забезпечення полтавчан сучасним та екологічним транспортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві луцькі маршрутки їздитимуть по новому. Що зміниться?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити