image
 |  0 12 Липня 2018 | 11:52

Новий дитячий садок у селищі Ратне готовий уже на 80%

Дитсадок «Капітошка» для маленьких ратнівчан відкриється 27 серпня.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з сторінки голови ОДА у соціальній мережі Facebook.
Новий дитячий садок у селищі Ратне готовий уже на 80%. Сучасна двоповерхова будівля матиме власну котельню з альтернативним – твердопаливним обладнанням. Подбали забудовники і про утеплення фасадів.

Зараз облаштовується територія з ігровими та спортивними майданчиками та альтанками. Загальна вартість ясел-садка – 34 млн. грн. Його зможуть відвідувати 165 місцевих малят.




 
Завідувачка садочка Олена Марчук розповідає про структуру ДНЗ:
- У нас буде функціонувати дев`ять груп: раннього, середнього дошкільного та старшого віку. Також, буде інклюзивна група – для діток з особливими потребами. Для цього будуть передбачені всі технічні умови.

Освітянка додає, що внутрішні роботи планують завершити до 1 серпня і до 15 зовнішні. Тоді запросять дітей з батьками для знайомства з садочком. Відкриття ж планують 27 серпня 2018 року. Жінка додає, що селище - багатодітне, тому
групи вже наповнені.
- Ми радіємо, що за два місяці нам вдалося зробити щось краще і 1 вересня діти вже мають піти до дитячого садка, - зауважив Олександр Ілліч.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим дивуватиме «Бандерштат 2018»? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити